Tulosta meikit itse!

Nyt kun 3D-printtausbuumi on kuumimmillaan, ei sinänsä tule yllätyksenä se, että nyt myös omien meikkien valmistaminen tulostamalla on ainakin periaatteessa mahdollista. Kehittämisensä loppuvaiheilla on nimittäin tuote nimeltä Mink, joka antaa käyttäjälleen mahdollisuuden valita haluamansa meikkituotteen tulostettavaksi, määritellä sille värin ja valmistaa sen sitten vaikkapa kotonaan. Tämä on näppärä keksintö ja mieluinen varmasti sellaiselle henkilölle, joka on iskenyt silmänsä johonkin lehdessä tai netissä näkemäänsä luomivärin sävyyn, mutta jolla ei ole aikaa tai kiinnostusta lähteä kauppoihin metsästämään juuri oikeanlaista sävyä ostettavaksi. Minkin teknologia mahdollistaa juuri ihanteellisen meikkituotteen valmistamisen muutaman klikkauksen myötä, joten se helpottaa esimerkiksi kiireisen uranaisen arkea tai kokeilunhaluisen meikkaajan visioiden toteuttamista.

3D tulostaminen nyt myös meikeissä.

Meikkejä valmistetaan pian omassa kodissa!

Mink on tavallisen tulostimen kokoinen ja näköinen laite, joten se ei vie kohtuuttomasti tilaa kotona. Tällä hetkellä Minkin avulla pystytään ainoastaan tulostamaan jauhepohjaisia tuotteita kuten esimerkiksi pohjustusvoiteita, jauhemaisia luomivärejä, puutereita, poskipunia ja muita vastaavia meikkejä. Sitä mukaa kun laitteen teknologiaa kehitetään, ollaan sen valikoimaan kuitenkin lisäämässä muunkinlaisia meikkejä. Koska meikit on loppujen lopuksi pitkälti valmistettu samoista perusaineksista, on niiden valmistaminen Minkin kaltaisella laitteella aivan mahdollista. Tulostin käsittelee suunnitelman ja sekoittaa sen jälkeen toivotun värin, joten periaatteessa se mahdollistaa meikkien valmistaminen missä tahansa sateenkaarin värissä.

Miten homma toimii käytännössä?

Laite toimii käytännössä siten, että tulostin täytetään erilaisilla ainesosilla samaan tapaan kuin esimerkiksi 3D-tulostimeen asennetaan muovipötkylöitä. Lisäksi tulostimeen tulee asettaa väripatruunoita, jotka muistuttavat suuresti tavallisen tulostimen väripatruunoita. Meikkitulostimen käyttäminen edellyttää suunnitteluohjelman käyttämistä, mutta erityisen hieno piirre on se, että suunnitteluohjelma voi olla hyvin mikä tahansa perusohjelma. Mink toimii hyvin esimerkiksi Paintin tai Photoshopin kanssa, joten meikkien tulostamisesta kiinnostuneen tarvitsee vain piirtää Paint-ohjelman avulla haluamansa muoto ja värittää se haluamansa väriseksi ja sen jälkeen tulostaa se. Laitteesta puristuu ulos samantien käyttökelpoinen tuote, jollaista ei kellään muulla ole! Mink on todella lupaava keksintö, joka saattaa muuttaa meikkialaa merkittävästi tulevaisuudessa. Tuotteen on määrä tulla markkinoille vielä tämän vuoden aikana ja se on hinnaltaan tavallisenkin tallaajan tavoitettavissa, sillä hinnaksi on arvioitu enintään muutama sata euroa.

Sivustomme esittelee aktiivisesti uusia vempaimia, joiden on tarkoitus edistää ja parantaa jokaisen tallaajan elämää!