Bloomlife rauhoittaa raskauden aikana

Kuka tahansa raskauden joskus läpikäynyt tietää hyvin, että vaikka kuinka raskauden aikana asioiden odottaa menevän tietyllä tavalla, on raskausaika täynnä yllätyksiä ja odottamattomia kokemuksia. Yksi tällainen esimerkki on hetki, jolloin raskaana oleva äiti tuntee ensimmäistä kertaa vatsassaan supistuksia. Tässä tilanteessa etenkin ensikertalainen saattaa olla epävarma sen suhteen, onko kyse pelkistä supistuksista vai onko synnytys kenties jo lähtenyt käyntiin.

Bloomlife tuo rauhoitusta raskausaikaan!

Bloomlife tarkkailee supistuksia

Enää ei tarvitse olla asian suhteen epävarma, ainakaan jos hankkii elektronisen laitteen, joka tunnetaan nimellä Bloomlife. Tämä on tänä vuonna lanseerattu keksintö, joka avartaa raskaana olevan maailmaa aivan uudella tavalla. Laitteen pääasiallisena tarkoituksena on mitata naisten supistuksia ja ilmoittaa niiden tiheysväli, jotta pystyttäisiin samantien laskemaan, onko kyse todella synnytyksen käynnistymisestä vai ei. Tällöin vältytään turhilta sairaalareissuilta tilanteissa, joissa kyse onkin vain väärästä hälytyksestä.

Bloomlife otettiin tänä vuonna amerikkalaisilla kuluttajaelektroniikan messuilla lämmöllä ja kiinnostuksella vastaan. Se on helppokäyttöinen ja yksinkertainen laite, joka edellyttää pienellä sensorilla varustetun lapun kiinnittämistä vatsaan. Lisäksi täytyy ladata sovellus, joka toimii yhdessä laitteen kanssa ja kertoo äidille, mistä supistuksissa on kyse. Sovellus mittaa tiheyden, keston ja supistusten välillä kuluvan ajan, jotta kun lääkäriin ottaa yhteyden, voi hänelle kertoa hyvin tarkkaan senhetkisestä tilasta. Sovelluksesta löytyy muitakin ominaisuuksia niille, jotka haluavat analysoida perusteellisemmin supistuksia.

Laitetta voi myös vuokrata

Koska laite maksaa melkoisen paljon ja vain harva meistä on raskaana kovinkaan montaa kertaa elämässään, liittyy sen käyttöön eräs hyvä uutinen. Bloomlifen voi nimittäin vuokrata itselleen tietyksi ajaksi, joten käyttökustannukset ovat huomattavasti pienemmät. Tuleva äiti voi esimerkiksi käyttää laitetta seitsemänneltä raskauskuukaudelta alkaen ja maksaa siitä kuukausittain käyttömaksun. Mitä useamman kuukauden ajaksi Bloomlifen itselleen vuokraa, sitä edullisemmaksi muuttuvat kuukausimaksut.

Jokaiselle tulevalle äidille raskaus on varmasti jännittävä asia, ja jokainen pieni tunne kehossa saattaa jännittää etenkin ensimmäistä kertaa raskaana olevaa. Bloomlife tuo turvallisuuden tunnetta tässä uudessa tilanteessa, jonka vuoksi sille löytyy varmasti oma asiakaskuntansa. Tällä hetkellä laitetta ei myydä suoraan Suomessa, mutta Yhdysvalloissa se on vuokrattavissa ja lienee vain ajan kysymys, että se rantautuu meillekin. Kuka tietää, vaikka jatkossa älylaitteille keksittäisiin myös halvempia, mutta toimivia sovelluksia aiheen ympärille! Varmaa on, että me kerromme tällaisista uutisista välittömästi!