Tapetinohut televisio LG:ltä

Yksi tämän vuoden kohutuimmista tulokkaista elektroniikkamarkkinoilla on LG:n Signature W -sarjan televisio, joka toimii perinteisen television ohella myös upeana ja alati tarpeiden mukaan muuttuvana sisustuselementtinä kotona. eskimo2040.com on tästä todella innoissaan! Televisio on yksi niistä elektroniikkalaitteista, jotka ovat viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana käyneet läpi uskomattomia muutoksia. Vanhat kuvaputkitelevisiot korvasivat vähitellen taulutelevisiot, jotka ovat vuosi vuodelta käyneet ohuemmiksi ja suuremmiksi. Pari vuotta sitten nähtiin ensimmäiset kaarevat televisiot, mutta tämän vuoden uutuus on kiistatta LG:n taulutelevisio, joka on kirjaimellisesti tauluna toimiva televisio! Vain aika näyttää, mihin suuntaan teknologia televisioiden kehityksessä lopulta menee, mutta etenkin viime vuosien uusimmat kehityssuunnat ovat olleet todella mielenkiintoisia.

Miten tapetinohut televisio toimii käytännössä?

Tapetinohut taulutelevisio valmistaja LG:ltä.Signature W -sarjan televisio kiinnitetään seinään magneetein, joten enää ei ole tarvetta ähistä seinään kiinnitettävien hankalien telineiden parissa. Televisio on 65-tuumainen viihdepläjäys, jonka silmiinpistävin ulkoinen ominaisuus on sen ohuus: televisiolla kun on paksuutta alle kolme millimetriä, jonka ansiosta se näyttää seinällä lähes yhtä ohuelta kuin tapetti! Televisio on todella niin ohut, että sitä voi jopa kevyesti taivutella ei suuntiin ilman, että se napsahtaisi poikki. Moni onkin kutsunut tätä televisiota kaikkien televisioiden joukossa tyylikkäimmäksi koskaan, sillä sen sijaan, että se näyttäisi tavalliselta elektroniselta laitteelta, on se rinnastettavissa aivan hyvin mihin tahansa taideteokseen, jonka kotinsa seinälle saattaisi ripustaa. Jotkut ovat kuvanneet tätä televisiota seinälle ripustettuna jopa ikkunaa muistuttavaksi, joten sillä voisi varmasti hyvin korvata esimerkiksi ikkunattomassa tilassa ikkunan paremman puutteessa.

Näyttäviä kontrasteja ja terävä kuva

Kenties vaikuttavin piirre tässä uudessa keksinnössä on siinä käytettävä orgaaninen LED-teknologia eli niin kutsuttu OLED, joka aikaansaa uskomattoman näyttävän kontrastin. Televisioruudulla näkyy todella musta väri yhdessä hämmästyttävän voimakkaiden värien rinnalla, joten lopputuloksena on todella näyttävä ja terävä kuva. Tällä televisiolla jos millä kelpaa katsella lempisarjoja tai elokuvia kotisohvalta käsin. Keksintö on kuitenkin vielä sen verran uusi, että hintakin on sen mukainen, eikä siksi välttämättä peruskotitalouden saavutettavissa ainakaan lähiaikoina. Signature W -sarjassa esimerkiksi OLED65W7-televisiosta saa tällä hetkellä pulittaa noin 7500-8000 euroa, joka on monin verroin enemmän tavallisiin taulutelevisioihin verrattuna.